skip to Main Content

Husorden

🌿 🌿 🌿 I Jystrup Park har vi en fælles husorden. Husordenen er fælles regler for alle i ejendommen – både beboere og deres gæster – med det formål at passe på både ejendommen, udendørsarealerne og for at undgå at beboerne er til gene for hinanden med unødvendig larm o. lign.

Ønsker du at holde husdyr skal der søges om tilladelse herom.

Husorden sikrer fælles trivsel

Ved indflytning modtager alle lejere en kopi af Jystrup Park husorden. Det er en række regler om hvordan man skal bruge boligen og opføre sig, så der sikres en god trivsel og et godt naboskab.

I husordenen er der bl.a. beskrevet regler om udearealer, haver, parkering, husdyr, facader, musik og nabohensyn.

Det er ikke kun husordenen, som fastlægger, hvad du som beboer må og ikke må. Der gælder også de almindelige regler om god skik og orden i lejelovens § 79 a.

Husdyr

Hvis du gerne vil holde husdyr (herunder hund og kat) i din lejebolig, skal du først søge om tilladelse. Brug denne formular. 

Det er tilladt efter ansøgning at have 2 hus/kæledyr i hver bolig.

Som lejer i Jystrup Park skal du ikke have tilladelse til at holde små kæledyr, der lever i bur eller akvarium. Det gælder marsvin, hamstre, dværgkaniner, små fugle og fisk.

Hunde, kat og større fugle som papegøjer og større kæledyr som kaniner, ildere, fritter og lignende kræver tilladelse.

Krybdyr, slanger og insekter gives der som udgangspunkt ikke tilladelse til.

Der gives ikke tilladelse til at holde hunde af forbudte racer. Det fremgår af hundeloven hvilke hunderacer, der er forbudt i Danmark.

Hvis du oplever uoverensstemmelser, så er vores erfaring at de løses bedst ved at I som naboer taler direkte sammen og finder en løsning. Du er også altid velkommen til at kontakte os og så vil vi hjælpe på bedste vis.

Venlige valg

Vi træffer valg ud fra mange hensyn når der skal opføres boliger. Både klimaet, området og  de kommende lejere, er alle med i vores overvejelser.

Læs om nogle af vores valg her

Back To Top