skip to Main Content

Området

🌿 🌿 🌿 Jystrup Park har en super skøn beliggenhed midt i Jystrup med kig til skøn natur. Nær skole, børnehave, idrætsfacilliteter, badesø og stor Dagli’Brugs med vægt på økologi.

Jystrup

Nærvær med knap 800 indbyggere

Jystrup er en mindre by på Midtsjælland, beliggende i Ringsted kommune.

Jystrup er en by på Midtsjælland med 775 indbyggere (2020), beliggende 22 km sydvest for Roskilde, 27 km vest for Køge og 12 km nordøst for Ringsted. Byen hører til Ringsted Kommune og ligger i Region Sjælland.

Jystrup hører til Jystrup Sogn. Jystrup Kirke fra omkring 1250 ligger i den ældste del af byen på den snoede Jystrup Bygades højeste punkt med udsigt over Jystrup Sø.

Jystrup ligger i en dalsænkning og på skrænterne mod vest og øst. Søerne ligger tæt i det kuperede terræn. Bygaden følger sydsiden af Jystrup Sø, der i landsbytiden fungerede som gadekær og nu er skøjtebane om vinteren. Ca. 200 m nord for Jystrup Sø ligger Hvidsø og den lille Lærk Sø. Vest for byen falder terrænet ned mod den noget større Valsølille Sø på 75 hektar.

Omegn

🌿 🌿 🌿 Jystrup ligger om hjørnet til Skjoldenæsholm og ikke langt fra Ringsted.

Lige uden for byskiltet

Skjoldenæsholm skovene lige uden for byskiltet.

Nord for byen ligger Mortenstrup Skov, som er en del af et skovområde der strækker sig mod nord til Kirke Hvalsø og omfatter Bidstrup Skovene, som er statsejede, og Skjoldenæsholm-skovene, som er privatejede. Ved herregården Skjoldenæsholm er der golfcenter, hotel og restaurant, og her findes Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. I skoven findes Sjællands højeste punkt, Gyldenløves Høj.

Syd for byen

Kun 12 km fra Jystrup ligger Ringsted.

Ringsted er centrum for handel og oplevelser og er en by med liv året rundt. Ringsted huser store kongresser og events. Indkøbscentre, en hel outletby og en hyggelig bymidte. Ringsted har svømmeland, byfester og festivaler.

Spændende udlejningsboliger

Lyder Jystrup som en by hvor du kan se dig selv?

Vores første spændende udlejningsboliger står indflytningsklare allerede efter sommerferien i år.

Back To Top